top of page

Echt een goed gesprek

Voor ieder stel dat door de hectiek van werk/kinderen/thuis/nog meer werk niet de rust vindt om ècht een goed gesprek te voeren. Het is misschien even onwennig, maar als je er eenmaal induikt leidt het echt tot mooie, fijne, goede en ook moeilijke gesprekken die je helpen die dagelijkse hectiek meer te sturen naar je innerlijk wens.

Echt Quality Time

Een fantastisch weekend gehad! Dan denk je elkaar door en door te kennen, maar blijkt er bij ons beiden nog zoveel aan plannen en gedachtes onder de oppervlakte te zitten dat het ontzettend inspirerend was om daar mee aan de slag te gaan. De fantastische omgeving van de Heerman Lodges, met grazende koeien en zingende vogels droeg enorm bij om de rust te vinden om met elkaar de diepte in te gaan. We kunnen het ieder stel aanraden, want deze dagen is er écht tijd voor elkaar, zonder alle prikkels die je normaal tot je krijgt.. Van een mooie reflectie op de afgelopen jaren naar concrete doelen voor de toekomst, zowel individueel als gezamenlijk. En dat in een ontspannen sfeer, want er was bovendien genoeg tijd om te genieten van de omgeving!

 

Lize en Matthijs

Dit gun je inderdaad ieder stel!

Wat gek eigenlijk dat we voor opdrachtgevers zaken goed kunnen analyseren, vooruit kijken en bedenken, terwijl we daar voor onszelf minder of geen tijd voor nemen. Wat is een weekendjezelf dan een goede manier om dat te doen. Aan de hand van het goede en leuke spelprogramma, samen 2 dagen heerlijk kletsen, nadenken, terug en vooruit kijken. Samen emoties beleven, tot nieuwe inzichten komen en mooie plannen maken. En dat op een fantastische plek bij Hedwig en Rene in de Heerman Lodges. Mooie kamer, prima ontbijt en lunch met heerlijke plaatselijke producten. In een rustgevende omgeving, met koeien, schapen, konijnen en leuke vogels als buren. In de vrije uurtjes naar Ootmarsum, wandelen en lekker eten in Oldenzaal. Wat een top weekend, dit gun je ieder stel.

Ghislaine Bedankt.

 

Carin en Patrick    

Super!

Ons weekend was heerlijk! Wat een aanrader. We kwamen erachter dat wij het eigenlijk heel goed doen samen, ook na al die jaren EN alle veranderingen van de afgelopen jaren. Toch was het zo fijn om met elkaar zo te kletsen. Het was heerlijk om d.m.v. het spel weer even een goed gesprek te hebben. Het zo bewust er mee om gaan is superfijn. De combinatie van het in de watten gelegd worden EN het spel is super. Ook mijn man, die eerst was sceptisch was, vond het leuk.

Het verblijf in de Gasterij en de Wellness was in 1 word TOP! Wat en lieve mensen en een gastvrijheid. En wat een wellness. Superplekkie hoor. Ik wil je bedanken voor je mooie concept. Ik heb het al bij velen aangeraden al merk ik dat het bij sommige wat gek overkomt... met elkaar praten enzo.

Voor het nieuwe jaar wens ik je nog meer succes !!

 

Wouter en Margot

Een absolute aanrader!

De drie kinderen logeren een weekendje bij opa & oma. Wat een feest! En wij vertrekken met z'n tweetjes richting het zuiden. Op weg naar eenWeekendjezelf. Als we de grote weg afgaan, belanden we al snel in kleine, Brabantse dorpjes en uiteindelijk op een bosweggetje die ons zal leiden naar Gasterij Landschot. De rust van het landschap valt meteen over ons heen en we geven ons over aan het moment. Het hele weekend neemt een spelprogramma ons mee en laat ons samen nadenken en praten over belangrijke onderwerpen waar we eigenlijk veel te weinig bij stil staan. Dit was leuk, verrassend, spannend en verhelderend tegelijk. Heel fijn om daar een heel weekend samen in alle rust mee bezig te kunnen zijn! Samen met de gastvrijheid, het heerlijk eten én de NatuurSpa was het een weekend waar we enthousiast op terug kijken. Een absolute aanrader als je meer uit jezelf én je relatie wilt halen!

 

Rein en Ellen

Tijd voor elkaar, hoe vaak neem je dat nou?” 

We hebben ons laten verrassen door het programma van ‘eenweekendjezelf’. 

Waarschijnlijk zoals velen, zijn wij erg druk met alle bordjes hoog houden en leven daardoor elkaar soms wel eens voorbij. Het weekend heeft ons met een mooi spelprogramma aan de hand genomen om het weer eens te hebben over de dingen die vaak onuitgesproken blijven of bekend worden verondersteld. Het was fijn om elkaar weer eens op deze manier te herontdekken en om oprecht tijd met ELKAAR door te brengen. Heerlijk om zo iets te kunnen doen in een omgeving van luxe, aandacht en comfort. We zouden dit eigenlijk ieder jaar eens moeten doen! 

 

Ernst en Nicole

Zo positief! 

Wat een verademing om zoveel belangrijke zaken weer eens samen op een rijtje te zetten. De positieve insteek maakt het extra uitnodigend; met de blik op de toekomst gericht samen nadenken over wat we echt belangrijk vinden voor onszelf, de ander en niet in de laatste plaats ons gezin. Goed om op die manier weer eens wat meer tijd aan jezelf en elkaar te besteden. De combinatie van het spel en de omgeving, inclusief een middagje Spa, maakt het tot een heerlijk ontspannen weekend weg waar we nog lang de vruchten van kunnen plukken.

 

Gijs & Lenke

Van Hei-sessie naar Wij-sessie!

Gek eigenlijk dat we zonder het bewust te beseffen (te) weinig tijd nemen binnen de relatie en het gezin om stil te staan bij thema’s als ‘waar willen we heen’, ‘wat drijft ons’, ‘wat vinden we nu echt belangrijk’, ‘waar zit de passie’. Terwijl ik op zakelijke vlak regelmatig met teams op de hei zit om juist deze thema’s met elkaar te bespreken en te evalueren. Dus hebben we het weekendjezelf met 4 handen beetgepakt. In alle rust ons laten navigeren langs belangrijke onderwerpen in onze relatie en ons gezin was verrassend, leuk en gaf veel energie en inspiratie. Van vergezichten tot zaken die we direct op kunnen en willen pakken. Een mooi kompas waar we regelmatig op kunnen terugvallen. Super georganiseerd en een absolute aanrader!

 

Daphne en Ras

Please reload

dit schrijven stellen die eenweekendjezelf gedaan hebben

Please reload

eenweekendjezelf in de media

Please reload

eenweekendjezelf op LINDA online

Ook Linda Online schreef een leuk artikel over eenweekendjezelf. 

Please reload

bottom of page