top of page

op mooie, sfeervolle locaties

die rust en ruimte bieden

in de natuur

of in de stad

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-flickr

Den Haag

Stadslogement RESIDENZ

         

             

In het hart van de statige wijk Duinoord ligt hotel Residenz Stadslogement aan het amandelvorminge Sweelinckplein.

Het werd in 1895 gebouwd als hotel-pension met het oog op de komst van oud-Indïegangers naar Den Haag.

In de loop der jaren diende het huis verschillende doelen. Meest recent bood het onderdak aan de Consul van Spanje. 

 

110 jaar na de oorspronkelijke bouw, is Residenz als stadslogement geopend. Een chique small boutique hotel met bed&breakfast charme. 

 

Te midden van de hectiek en diverse mogelijkheden van een grote stad biedt Residenz rust, groen en zee binnen handbereik. 

 

Eigenaren Petra en haar man Frank wonen zelf met hun zoontje ook in dit mooie pand en staan klaar om u te ontvangen en een heerlijk weekend te bezorgen.

 

grote stad

dichtbij zee

musea om hoek

sfeervol

open haard

fietsen

beoordeling Zoover: 9,6 (jan. 2018)
Den Haag

Hoogeloon

Gasterij Landschot 

 

 

In het hart van de Brabantse Kempen, aan de rand van Hoogeloon, ligt Gasterij Landschot. Landschot is afgeleid van de Landschotse heide die vroeger eindigde op de plek waar nu de boerderij staat. In de jaren ‘60 is de heide ontgonnen en het land verkaveld. Restanten van de Landschotse Heide zijn nog in de nabije omgeving te zien.

 

De Gasterij biedt gastvrijheid en rust in een natuurlijke, landschappelijke omgeving. Tijdens een goed ontbijt, met gebruik van hoofdzakelijk streekproducten, proeft u bovenal de Kempische sfeer. Op het terrein is een privé parkeerplaats aanwezig.

 

Deze locatie is met name geschikt voor de wellnessliefhebber want in hetzelfde gebouw is een NatuurSpa gevestigd. NatuurSpa is een kleinschalig wellnessconcept waar je twee aan twee heerlijk kunt ontspannen in een mooie rustieke omgeving en waar je bijzondere behandelingen kan ondergaan. Deze behandelingen en het inhoudelijke programma van weekendjezelf vullen elkaar perfect aan!

 

Jan en Gerrie stralen zelf ook veel rust uit en staan klaar om jullie een grandioze ervaring te bieden.

 

 

in de natuur

dichtbij bos

met spa

fris wit

oase van rust

 

beoordeling op Zoover: 9,9 (jan 2018)
Beuningen

Utrecht

Cornelis, Coffee, food and a Room 

         

             

Midden in hartje Utrecht, in een rustige en misschien wel mooiste wijk van Utrecht, ligt Cornelis, coffee food and a Room. Ideaal gelegen t.o.v. de uitvalswegen en midden tussen groen, park en het centrum van de stad.

 

Achter de authentieke gevel (1885) bevindt zich een koffiezaak en in het voormalige koetshuis erachter is een fijn guesthouse gecreëerd. Dat in een gezellige, rustige wijk. Cornelis is binnen die stadse drukte een heerlijk plekje om je even terug te trekken. En te genieten van je eigen living, stadspatiotuin, keukentje, badkamer met rainshower en luxe boxspringbed. Bij Cornelis verblijven is net alsof je echt even in het heerlijke mooie Utrecht woont.

 

Voor de lunch en een heerlijke koffie of thee en omringd door de levendigheid van de verschillende gasten, kun je heerlijk toeven in de koffiezaak. Jong, oud, student of lokale buurtbewoner; ze weten allemaal de sfeer, lekkere lunch en koffie bij gastvrije eigenaren Bas en Dave te waarderen! 

 

Een fijne wandeling van 10-15 minuten brengt je in het centrum waar je, naast de rust bij Cornelis, ook nog kunt genieten van de voordelen van het mooie Utrechtse centrum met z'n leuke winkels, de Dom en de gezellige grachten. 

 

Kortom, eenweekendjezelf @Cornelis dat is: in alle rust genieten van de stad en van elkaar!

 

  

 

 

grote stad

in gezellige wijk

guesthouse met

eigen keuken

stadspatiotuin

Hoogeloon

Amsterdam

Hotel Droog 

         

             

Midden in hartje Amsterdam ligt Hotel Droog. Omringd door het levendige en drukke van de stad vormt Hotel Droog een oase van rust en inspiratie. Bovendien is logeren bij Hotel Droog alsof je echt even in Amsterdam woont. Aan de gracht. In je eigen en tevens enige appartement in the building. 

 

Want Hotel Droog is a 'one bedroom hotel'. Het appartement ligt op de bovenste etage en beschikt over een eigen keuken, sfeervolle, moderne living en aparte slaapkamer. Alles is heerlijk licht en met mooie design meubels ingericht. 

 

Overdag deel je al dit moois met de overige bezoekers van Droog. 's Avonds heb je zelfs het hele rijk alleen. Maar Droog is meer dan een hotel. Het is een ervaring. Uniek. Anders. Via design, kleding, kunst, een eigen binnentuin, het lekkere lunchrestaurant 'Roomservice' en de mooie Library (met een kast vol blanco boeken die nog geschreven moeten worden) word je door de inspirerende wereld van Droog geleid. Het enthousiaste 'Droog' team maakt de ervaring tenslotte compleet. 

 

Kortom, als je altijd al een keer een weekendje Hoofdstad wilde doen en dat nu wil combineren met eenweekend naar en voor jezelf dan is dit de perfecte, inspirerende en prikkelende combinatie.

 

Dat wil en moet je gewoon beleven!   

 

 

grote stad

inspirerend

appartement met

eigen keuken

for art&design lovers

binnentuin

Amsterdam
Utrecht
bottom of page